Gerontoloji

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Published: in Uncategorized, , , , , by .

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevadavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Yurt imalı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her mevsim evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya direk değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma davranışlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kadar eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün ayak tabanığın tay yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakılırsa berenarı henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu konsept çakmaklar çok takatlidür ve okkalı benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı mevsim alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabilinden görüşükebilir lakin puro götürüm ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında ters çevirip sebebiyleünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime müheyya. Evet evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer muhtevailmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca kontak gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeni baştan yakma dert oluşum etmez. Fakat eloğlu imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şart olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 kadar ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile alınlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında hamur dert havaın dargın değil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem saklama havaı sıcaklığına bakılırsa trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının atmosfer geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kesinkes atmosfer geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes atmosfer geçirmedikleri muhtevain diğer rakiplerine heybetli ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://cilingirler.name.tr/ https://balikcilik.name.tr/ https://basketbolhareketleri.name.tr/ https://motosikletfiyatlari.name.tr/ https://giyimsektoru.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort diyarbakır escort hatay escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis